zanimivo

Kaj se dejansko zgodi, ko nekoga blokirate na svojem iPhoneu

IPhone ima vgrajeno funkcijo blokiranja, a ste se že kdaj vprašali, kaj točno se zgodi na drugem koncu, ko koga blokirate? MacRumors so se odločili, da to ugotovijo.

Najprej, ko vam blokirana številka poskuša poslati sporočilo, tega ne bo šlo in verjetno ne bodo nikoli videli sporočila »dostavljeno«. Po koncu ne boste videli ničesar. Kar zadeva telefonske klice, blokirani klic gre neposredno na glasovno pošto. Po koncu boste v nabiralniku govorne pošte dobili posebno mapo z »blokiranimi sporočili«, če bodo pustili sporočilo, vendar ne boste dobili obvestila, ki so ga poklicali.

Kaj se zgodi, ko nekoga blokiraš na svojem iPhone? | YouTube